ZRAZAI

ZRAZAI

SUDĖTIS:
1 kg. vištienos filė
0.5 kg. kiaulienos faršo
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas pomidorų padažo
Truputis druskos
Juodųjų pipirų
1 svogūnas
Truputis krapų
GAMINIMAS:
Išmušame filė, užklotą dvejais sluoksniais maistinės plėvelės. Nuimame plėvelę, truputį pasūdome, pabarstome pipirų. Paruošiame faršą: į faršą įdedame apkepintų bei susmulkintų svogūnų, druskos, pipirų. Tada ant kiekvienos išmuštos filė krašto uždedame faršo ir susukame suktinukus. Kai tai padarome, suktinukus išvoliojame miltuose ir apkepiname įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Kai gaminys gražiai apvirs, dėti į vandenį su karštu vandeniu ir dar pavirti maždaug apie 10 min.

Gaminame padažą. Į atskirą puodelį pilame sultinį iš puodo, dedame šaukštą grietinės, pomidorų padažo, išmaišome ir supilame atgal į puodą, kuriame troškinami zrazai. Troškiname dar ~20-25 min.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

ZRAZAI

SUDĖTIS: 1 kg. vištienos filė 0.5 kg. kiaulienos faršo 1 šaukštas grietinės 1 šaukštas pomidorų padažo Truputis druskos Juodųjų ...